Uitspanning Boer Robben

Rust en uitzicht van het groene landschap in de polders

Van oudsher is uitspanning Boer Robben (Hemeltjes anno 1890) een bekende ontmoetingsplek voor liefhebbers van het buitenleven gelegen op het 'drielandenpunt' van Berkel-Enschot, Udenhout en Tilburg. Mede door de uitbreiding van de dorpskernen is het polderse en agrarische karakter van voorheen gewijzigd in een meer recreatieve functie.

De locatie van Uitspanning Boer Robben, net buiten de bebouwde kom, biedt de rust en het uitzicht van het groene landschap in de polders. De route is enorm in trek voor wandelaars, fietsers en ruiters.

Drinken

Het drank assortiment van Uitspanning Boer Robben is zeer gevarieerd met de nadruk op goede wijn, mooie streekbieren van o.a. La Trappe en een scala aan buitenlandse bieren.

Eten

Bij Uitspanning Boer Robben kunt u terecht voor een compleet aanbod gerechten variërend van eenvoudige lunch, gebak, borrelgarnituur tot seizoen- en streekgebonden gerechten.
Ook voor de kinderen heeft Uitspanning Boer Robben een aantrekkelijk aanbod.

Boer op locatie
Uitspanning Boer Robben kan voor u complete catering op locatie verzorgen, variërend van borrelgarnituur, koud-warme buffetten tot complete feestverzorging klein en grootschalig.
mail
Boer Robben © 2012
Boer Robben